Egyedi tartós reklámtábla

Az egyedi, tartós reklámtábla elnevezés alapvetően gyűjtő fogalom, amibe mind az autópálya tábla mind a nagyméretű reklámtábla és adott esetben az óriásplakát méretű reklámtábla is beletartozik.

Azokat a reklámtáblákat nevezzük tartós vagy egyedi reklámtábláknak, amelyekre hosszú távú hirdetést, úgynevezett fix grafikát helyezünk ki. Ilyenkor a felületen, a tábla méretétől függetlenül akár több éven keresztül is ugyan az a kreatív van kint.

A tartós reklámtáblákat útbaigazításra, image hirdetésre, konkurencia kezelésre, egy új projekt bevezetésére stb. használhatják.

A reklámtáblán, a hirdetés maximális hatékonyságának eléréséhez, célszerű a leglényegesebb információkat elhelyezni. Ez abból adódik, hogy a közlekedők a grafikát rövid ideig észlelik.

Ha a Reklámozó fő profilját nem a leghatékonyabban visszaadó feliratok, képek vannak jelen, akkor a zavaró hatás miatt, a hirdetés lényege elveszhet. A grafika megtervezésében is szívesen állunk rendelkezésre, hogy a reklám elérhesse célját, Ügyfelünk erre fordított befektetése bőségesen megtérüljön.

Hosszú évek szakmai tapasztalatával segítjük az egyedi, tartós reklámtáblákra kerülő kreatívnak, a közterületi megjelenéshez való alkalmazását.

Egyedi tartós reklámtábla képek
+36/30-30-22222 legyen az Ön telefonszáma. Egyedi telefonszám bérlési lehetőség! Ajánlatkérés