Reklámtábla típusok

Alapvetően reklámtáblákat két típusra osztjuk:

  1. óriásplakát reklámtábla,
  2. tartós reklámtábla.

Óriásplakát reklámtábla

A plakáttáblánál a tábla mérete 12 m². Ezeken a reklámtáblákon havonta változó, kampányszerű megjelenések a jellemzőek, emiatt a táblákra kerülő grafika papírplakáton kerül kihelyezésre.

Tartós táblák

A tartós táblák esetében Ügyfeleinkkel hosszabb távra, minimum 1 éves bérleti időszakra állapodunk meg. Ezt a reklámtábla típust útbaigazításra, image hirdetésre, konkurencia kezelésre, projekt bevezetésre használják Ügyfeleink.

Ezen táblák jellemzője, hogy a hirdetés nem, vagy csak nagyon ritkán változik. Emiatt itt nem jöhet szóba a papírplakát, hanem öntapadós, műanyag (vinyl) fólián kerül kihelyezésre a felületre a grafika, melyre – a hirdetési időtől függően – akár 36 hónapos garanciát is biztosítunk.

A tábla mérete 12 m² – től akár a 450 m² – es nagyságig változhat, ami többek között a reklámtábla elhelyezkedésének is függvénye.

Új tábla építése

Hosszú távú hirdetés esetén, az egyedi elképzelések szerint új tábla építése is lehetséges, így tudjuk az Ön célközönségéhez legközelebb elhelyeztetni a megálmodott hirdetését.

Új építés esetén javasolni szoktuk a közös helyszíni bejárást, hogy az Ön terveit a mi szakmai tapasztalatunkkal kiegészítve, együtt tudjuk a tábla legideálisabb helyét kiválasztani. Új tábla kivitelezése esetén is a reklámozónak kizárólag hirdetési díjat kell felénk fizetnie.
+36/30-30-22222 legyen az Ön telefonszáma. Egyedi telefonszám bérlési lehetőség! Ajánlatkérés